skip to Main Content

Wilt u eens een keer iets nieuws/exclusiefs proberen?

Zelf bakken van Pizza is leuk en bovendien ontzettend lekker. Voor ieder die van het bourgondische leven houdt is dit een hele plezierige en aangename ervaring. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten en indien het seizoen het toelaat, groenten en kruiden uit eigen tuin. Daarbij worden de pizza’s in een echt hout gestookte pizzaoven gemaakt die in onze buitenkeuken staat.

Vanwege het Corona virus is deze momenteel niet te boeken. 

Wat mag u verwachten?

* De steenoven dient gedurende 1,5 a 2 uur van te voren op de juiste temperatuur te worden gestookt met hout.

* Vervolgens moet het deeg worden gemaakt met de hand.

* Onder het genot van een broodplankje en drankje kunt u wachten tot het deeg gerezen is (30 a 60 minuten).

* Vervolgens leren wij u de methodiek voor het maken van de perfecte, maar nog belangrijker, een heerlijke pizza met keuze van eigen ingrediënten.

* De gehele workshop zal ongeveer 2 a 3 uur in beslag nemen, tijdens deze periode kunt u gebruik maken van een goedgevulde koelkast (bier, mooie wijnen en fris).

* Daarbij heeft u de keuze om het zelf te ervaren of puur te komen genieten in onze tuin terwijl het eten voor u klaar wordt gemaakt. Daarbij kunt u natuurlijk gewoon toekijken terwijl wij laten zien hoe de pizza’s of eventuele andere gerechten gemaakt worden in een echte houten steenoven.

Mocht het weer het toelaten dan kunt u deze heerlijke en eerlijke ervaring voor een bedrag van 45 euro per persoon boeken (minimaal 2 personen).

Het genoemde bedrag is voor 2,5 uur tafelen inclusief een heerlijke broodplank , bier, fris en wijn en als afsluiter een espresso, koffie of cappuccino naar keuze.

Back To Top