skip to Main Content
City Loft Slaapkamer
Luxe Vakantiehuis Groningen | Hotel Eemshaven

De ruimte

Deze prachtige City loft is gerealiseerd in de oude bibliotheek van de basisschool en is kenmerkend om zijn hoogte. De loft is gelegen op een unieke locatie tussen de stad Groningen en Appingedam. De loft is uitermate geschikt voor een weekendje weg met twee personen om de stad Groningen te ontdekken of voor een wandeling of fietstocht door het Hoge Noorden. U heeft beschikking over een parkeerplaats op eigen terrein, luxe badkamer, queensize bed, zithoek en keuken. Buiten is een gezellige patio gerealiseerd waar u van de avond zon kunt genieten. Tevens verhuren wij twee mooie fietsen om de provincie te ontdekken. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

U heeft de beschikking over de volledige woning met eigen entree, een goed uitgeruste keuken, zithoek met smart televisie, slaapkamer met queensize bed,  badkamer met wasbak, inloopdouche en toilet.

Toegang voor gasten

U heeft de beschikbaarheid over de gehele woning van 40m2 (u hoeft niets te delen!) met een eigen entree en u kunt gratis parkeren op eigen terrein. Bij late aankomst heeft u ook de beschikking over een sleutel kluis.

Interactie met gasten

Wij wonen in het andere gedeelte van het schoolgebouw, wij geven onze gasten de ruimte, gasten hebben bij ons volledige privacy, maar zijn beschikbaar wanneer dat nodig is. Bij eventuele vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. en wij zijn altijd goed bereikbaar per telefoon.

Andere dingen waar je op moet letten

Kijk bij de menubalk naar het kopje Exclusief voor onze verhuur activiteiten. In het winter seizoen is de omgeving prachtig en idyllisch en zijn er vaak vele winter fairs in de omgeving te vinden.

Prijzen

Prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Betaling vindt plaats bij aankomst en kunt u bij ons cash of per pin voldoen.

Vanaf €115,00 per nacht voor 2 personen.

City Loft Keuken
City Loft Badkamer Wastafel
City Loft Appartement

 

Back To Top