skip to Main Content

Inchecken

Inchecken is mogelijk tussen 16.00 tot 18.00, op aanvraag kan er tegen betaling van € 10 per uur later worden ingecheckt tot maximaal 22.00.

Uitchecken

Op de dag van vertrek vragen wij je uiterlijk voor 10.45uur het appartement te verlaten. Je kunt tot max 11.00 uur de sleutels inleveren of aan de binnenkant van de deur achterlaten. Indien je wilt verlengen qua uren of dagen moet dat van ruim van te voren worden aangegeven en hier staat een vergoeding tegenover van € 15 euro per uur.


Voor het uitchecken

Wij vragen geen schoonmaakkosten, het huis moet daarom ‘veegschoon’ worden achtergelaten. Dit wil zeggen: De spullen staan op hun oorspronkelijke plek; De keuken is opgeruimd en oogt schoon; Geen etenswaren achterlaten (alles dient te zijn meegenomen of weggegooid), vuilnis staat buiten of zit in de vuilisbak bij de parkeerplaatsen, de (gebruikte) bedden zijn afgehaald (de molton om de matrassen laten zitten, evenals de witte beschermkussenslopen om de kussens).

Geluidsoverlast

Het is niet toegestaan overlast te veroorzaken door o.a. harde muziek, onhebbelijk gedrag of door lawaai van welke aard dan ook. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat er geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op de inrit en het terras.

Verblijf

Verblijven kan enkel door personen die een vaste woon- of verblijfplaats hebben en minimaal 25 jaar of ouder zijn.
U mag niet met meer personen binnen Landgoed Schoolland verblijven dan het aantal waarvoor is gereserveerd.
De verblijfskosten dienen vooraf of anders uiterlijk bij aankomst contant, of middels elektronische overschrijving te worden voldaan.
Geen feestjes of evenementen
Bij een verblijf van meer dan 6 nachten worden individuele afspraken gemaakt over de wens van schone handdoeken, schone bedlinnen en schoonmaak.
Het is niet mogelijk een kamer op uw naam te huren zonder dat u zelf in de kamer verblijft.
Bij verlies van de sleutel moet u ter plekke een bedrag van  € 150,- contant/ pin betalen


Bezoekers

Het is niet toegestaan onze accommodatie te gebruiken of te betreden door personen die niet vermeld staan op de reservering, eventueel bezoek dient vooraf te worden aangekondigd en dit mag alleen tussen 07.00 uur en 22.00 uur. Dit om overlast te voorkomen voor andere gasten.

Internet

Het is verboden om naar pornografische, antidemocratische websites te surfen of websites die door de wet verboden zijn.

Roken

Alle ruimtes in het appartement zijn rookvrij. Roken mag in de tuin, mits de deur van het appartement gesloten blijft om rooklucht binnenshuis te voorkomen. Wanneer wij ontdekken dat er gerookt is binnen het appartement of hier een vermoeden van hebben, brengen € 250,00 in rekening.

Alcohol en (soft)drugs

Alcoholmisbruik en handel in en gebruik van (soft)drugs, onder andere lachgas of wiet zijn verboden. Indien dit binnen het appartement en/of rondom ons pand wordt aangetroffen of geroken, zal je per direct worden verzocht het appartement te verlaten. Daarnaast zal de politie op de hoogte worden gesteld.

Eten

Frituren is verboden

Video bewaking

Op diverse plaatsen op ons terrein hangen camera’s voor jouw en onze veiligheid.

Huisdieren

Huisdieren zijn verboden, dit geldt  helaas ook voor de huiskat Chateau🙂

Vernielingen

Het toebrengen van schade en ontvreemden van inventaris, brengen wij in rekening bij de veroorzaker of hoofdelijk aansprakelijke persoon.

Prostitutie

Prostitutie is verboden bij Landgoed Schoolland

Brand

Blijf in geval van brand altijd kalm. Meld brand gelijk door twee keer binnen 1 minuut te bellen naar 06 43 81 94 71 en/of bel 112. Verlaat bij een algemeen brandalarm direct het pand.

Blusmiddelen

Bij oneigenlijk gebruik van blusmiddelen wordt een bedrag van minimaal € 275,- in rekening gebracht.

Privacy

Gedurende alle omstandigheden respecteren wij je privacy. Wij zijn echter bevoegd de kamer te betreden in geval van `het niet nastreven van ons huisreglement’ en indien nodig het appartement te ontruimen en je uit het appartement te verwijderen.

Aansprakelijkheid

Landgoed Schoolland is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van je bezittingen. Landgoed Schoolland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.

Badkamer faciliteiten

Douche, Toilet, Wastafel, in de Luxe loft is er ook een bad

Kamerfaciliteiten

Eigen entree, Smart TV, Zitkamer, Eethoek, Eigen keuken (Luxe loft met vaatwasser) en koelkast, Verwarming, Luxe loft heeft een wasmachine, Toeristische informatie, Tuin, Terras, fietsenstalling, Fietsverhuur, Parkeren (Gratis), Parkeren op eigen terrein, Bagage-opslag, Gratis WiFi

Fietsen

Het gebruik van onze leenfietsen is gratis. Wil je hier gebruik van maken geef dit alvast aan bij speciale verzoeken als je reserveert

Scooters

Er kunnen scooters gehuurd worden. Wil je hier gebruik van maken geef dit alvast aan bij speciale verzoeken als je reserveert

Ontbijt

Wij serveren geen ontbijt, beide appartementen beschikken over prachtige keukens welke uitnodigen tot het maken van een heerlijk ontbijt.

Overig

Handdoeken en linnen inbegrepen

Gesproken talen

Engels (UK), Nederlands, Duits

Activiteiten in de buurt

Fietsen, Zwemmen, Kanovaren, Vissen, Museumbezoek, Restaurantbezoek, Winkelen

Openbaar vervoer

Gelegen op 2 minuten afstand, u kunt zowel rechtstreeks naar het centrum van Groningen (25 min) en het oude Appingedam (6 minuten)

Kindervoorzieningen

Beschikking over twee Babybedjes

Ligging

Landelijk, In/bij natuurgebied, het oude Appingedam

Geschikt voor

Zakenmensen, Rustzoekers, Romantici, Senioren

Niet Geschikt voor

Feestgangers

Betaalmethoden

Bij aankomst: contant. Overboeking (dient binnen 5 werkdagen na boeking te worden voldaan, anders bestaat de kans dat het dubbel geboekt is)

 

Supermarkten/Bakker/

Slager/Poulier

 

Albert Heijn Loppersum

Pastoriepad 1, 9919 AP Loppersum (afstand 3 km)

Albert Heijn Appingedam

​Overdiep 1, 9902 DB Appingedam (afstand 6km) inclusief Bakker Marinus,  Keur Slager, Poulier, Gall en Gall en een drogisterij Etos

Jumbo

Harddraversplein 1-5, 9902 CX Appingedam

Bakker Marinus

​​Wijmersweg 37, 9919BJ Loppersum (afstand 2 km)

Vragen?
Bel 06 147 140 47 /  00316 1471 4047

of mail naar

info@landgoedschoolland.nl

Back To Top