skip to Main Content

De ruimte

Onze ruime (100m2) en gelijkvloerse woning is gevestigd in het voormalige schoolgebouw in Garrelsweer. De woning is ideaal gelegen voor het bezoeken van tal van bezienswaardigheden die Garrelsweer en omgeving te bieden heeft. Verken de prachtige fietsroutes en de vele mooie dorpen waar het gebied bekend om staat. Ook de stad Groningen is op 25 minuten afstand te bereiken met een rechtstreekse busverbinding. U stapt uit in het centrum, waar u heerlijk kunt eten, shoppen en het prachtige centrum kunt ontdekken.

De loft is zowel geschikt voor mensen die van rust houden, gezinnen met (jonge) kinderen, minder validen of zakenmensen (internet en bureau is aanwezig). U heeft de beschikking over de volledige woning met een goed uitgeruste keuken, kookeiland, zithoek met smart televisie, twee twee-persoons slaapkamers, ruime hal met wasmachine, badkamer met wasbak, inloopdouche, bad, toilet, een eigen entree met terras en een achtertuin.

Wij wonen in het andere gedeelte van het schoolgebouw, wij geven onze gasten de ruimte, maar zijn beschikbaar wanneer dat nodig is en goed bereikbaar via de telefoon.

Toegang voor gasten

U heeft de beschikbaarheid over de gehele woning van 100m2 (u hoeft niets te delen!) met een eigen entree en u kunt gratis parkeren op eigen terrein. Bij late aankomst heeft u ook de beschikking over een sleutel kluis.

Interactie met gasten

Wij wonen in het andere gedeelte van het schoolgebouw, wij geven onze gasten de ruimte, gasten hebben bij ons volledige privacy, maar zijn beschikbaar wanneer dat nodig is. Bij eventuele vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. en wij zijn altijd goed bereikbaar per telefoon.

Andere dingen waar je op moet letten

Kijk bij de menubalk naar het kopje Exclusief voor onze verhuur activiteiten. In het winter seizoen is de omgeving prachtig en idyllisch en zijn er vaak vele winter fairs in de omgeving te vinden.

Prijzen

Prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Betaling vindt plaats bij aankomst en kunt u cash of per pin bij ons voldoen.

Vanaf €159,00 per nacht voor 2 personen.

Back To Top